Over ons

Luc De Ville

Zaakvoerder

Burgerlijk bouwkundig ingenieur


Met mijn ruim 20 jaar ervaring als bouwkundig ingenieur en projectleider voor grote buitenlandse bouwprojecten, ben ik uitstekend geplaatst om onze en uw bouwprojecten professioneel te begeleiden en uit te voeren.

Door mijn opleiding als burgerlijk bouwkundig ingenieur, gecombineerd met mijn expertise op het gebied van planning en organisatie van bouwwerken, negotiatie en opvolging van onderaannemers, en financiële bewaking en analyse van grote projecten, sta ik garant voor een correcte en kwalitatieve oplevering van de projecten.

Valerie Van Huele

Zaakvoerder

Master geografie – optie landmeetkunde

Beëdigd landmeter expert

Gediplomeerde in de aanvullende studies van milieu-effectraportering

Milieucoördinator niveau A


Met mijn 20 jaar ervaring als enerzijds hoofdlandmeter, waarbij nauwkeurigheid bij de inplanting en kwaliteitscontrole van de uitvoering centraal staan, en anderzijds planning deskundige voor grote buitenlandse bouwprojecten, sta ik garant voor nauwkeurigheid, kwaliteit en tijdige oplevering voor onze en uw bouwprojecten.

Ook mijn ervaring in het bijhouden van werfadministratie en het gebruik van tekenprogramma’s  zijn een meerwaarde tijdens de uitvoering van onze werven.Na een internationale loopbaan van 15 jaar hebben wij besloten om onze ruime kennis en ervaring in te zetten voor de uitvoering van eigen projecten. Samen garanderen wij de succesvolle voltooiing van de projecten, gebaseerd op onderstaande principes.

Wij bouwen voor u en bij ons staan uw wensen centraal. Wij zijn pas tevreden als u met een glimlach de sleutel van uw droomwoning of appartement in ontvangst neemt.
PRIJS

Bij Build@Sea streven wij er niet naar om de grootste te zijn. Wel de beste en de goedkoopste.

Door onze kleinschaligheid slagen wij er in onze algemene kosten tot een absoluut minimum te beperken. Zo kunnen wij u de laagste prijzen in de markt aanbieden.


ONTWERP

Wij zijn zeer nauw betrokken bij de ontwerpfase van onze projecten. Samen met onze ervaren architecten en ingenieurs maken wij reeds bij het ontwerp belangrijke keuzes naar prijs en kwaliteit. wij streven steeds naar een optimale indeling van de appartementen, zonder onnodig verlies aan ruimte. Ook leveren wij steeds energiezuinige projecten op, in een moderne en hedendaagse bouwstijl.


OPVOLGING

Samen met onze architecten en ingenieurs volgen wij permanent onze werven in uitvoering. Hierdoor verzekeren wij een kwalitatieve en tijdige oplevering van onze projecten.


KWALITEIT

Kwaliteit is zeer belangrijk voor ons. Daarvoor hanteren wij de strengste kwaliteitsnormen.

Al onze projecten worden steeds uitgevoerd door bekwame aannemers en vakmensen, met kwalitatieve en duurzame materialen.


WET BREYNE

Koopt u op plan, dan garanderen wij de voltooiing onder de waarborg van de "Wet Breyne". Wij voorzien een 100% bankwaarborg. Zodra u de verkoopsovereenkomst tekent, bent u volledig beschermd en garanderen wij de voltooiing van het project tegen de afgesproken prijs en bestek.


UW EIGEN AFWERKING

Kiest u er liever voor om het appartement of de woning in uw eigen stijl af te werken? Voor ons geen probleem! Wij zorgen voor de grond en de ruwbouw en begeleiden samen met u de verdere afwerking, volgens uw eigen smaak.